HEI!

Så hyggelig å se deg her!

​Jeg er Trude og det er jeg som driver denne nettsiden. 

Je​g startet firmaet mitt -Frisk Livsstil- i 2012, med en helt annen visjon enn den jeg har i dag. Den gangen var jeg mest opptatt av å skape noe som var mitt eget. Selv om dette også er viktig for meg i dag, så har noe endret seg. Nå er jeg mer opptatt av å gjøre en forskjell. 

Hva ​har endret seg? 

​Jo, jeg ble mamma! 

HVEM ER DU?

Du er min inspirasjon!

Du setter din familie høyest i verden!

Du er ikke perfekt og du kan ikke alt, men

​du gjør det beste du kan for deg selv og de rundt deg.

HVEM ER JEG?

Jeg er ei helt vanlig jente som alltid har vært glad i å være på kjøkkenet. Jeg husker jeg synes det var superstas å få bli med bestemor ned i kjelleren og bake lefser når jeg var mindre. I min verden har bestemor alltid vært verdens beste baker. Ingen baker så myke lefser og så godt flatbrød som bestemor.

Be​stemor er min inspirasjon!

Jeg har alltid fulgt hjertet når jeg har valgt studieretning. Den ene gangen jeg skulle stole på fornuften, gikk det skeis. Etter det har jeg alltid fulgt drømmen, og nye drømmer har kommet til etter hvert.

I 2009 begynte jeg på en bachelor i ernæringsfysiologi, et studie som var utrolig interessant og lærerikt. Videre tok jeg en mastergrad i Klinisk helsevitenskap hvor jeg fordypet meg i anvendt klinisk forskning, samtidig tok jeg i tillegg fagene Barnefedme og Forebygging av fedme. De to årene på mastergraden forandret meg. Jeg ble mer selvsikker og tøffere, og jeg var klar for å virkelig sette foten inn i arbeidslivet.

Frisk Livsstil ble til mens jeg gikk første året på mastergraden, og har utviklet seg sammen med meg.

I 2015 ble jeg mamma, og det ble da tydelig for meg hva jeg ville jobbe med.

Når jeg ble mamma kjente jeg på samme følelsen som andre mødre; nemlig å ønske å gi det aller beste til jenta mi. Når det kom til kosthold var jeg heldig. Jeg hadde god kunnskap. Jeg hadde tross alt studert ernæring over flere år. Jeg møtte også på utfordringer, selvfølgelig. Men tanken slo meg en dag; Jeg kan dette! Jeg har kunnskapen. Hva med alle mødrene og fedrene som så gjerne VIL gi barna sine sunn og næringsrik mat, men de vet rett og slett ikke hvordan?

Det er DE jeg vil hjelpe! For foreldrenes skyld, for familienes skyld og ikke minst for barnas skyld! 

Jeg vil hjelpe foreldre og barn å forstå viktigheten av et sunt kosthold. Jeg vil hjelpe foreldre å innføre sunne kostholdsvaner i sin familie. Jeg ønsker å engasjere voksne og barn i mat og matlaging og ikke minst vil jeg bidra til å skape MATGLEDE i norske hjem!

HVORFOR ER JEG HER?

Jeg er her fordi jeg ønsker å forstå hvordan du og din familie har det.

Jeg ønsker å forstå hvilke utfordringer dere har når det kommer til mat, kosthold og måltidet. 

Hvorfor?

Fordi jeg vil bidra til

  • Å gjøre familiens felles måltid til dagens høydepunkt
  • Å øke foreldre og barns kunnskap om mat og kosthold 
  • Å skape sunne og positive holdninger til mat hos både barn og voksne
  • Lære voksne og barn hvordan man gjør sunne valg som er gunstig for helsen
  • Å skape MATGLEDE i norske hjem!

Jeg har laget en liten spørreundersøkelse om utfordringer til mat, kosthold og måltidet. Jeg hadde blitt veldig glad om du ville svart på den 🙂