Gå sommeren i møte med gode vaner!

Her i fjellet ligger fortsatt snøen, men vi merker at sola varmer og at våren er like rundt hjørnet. Om bare noen måneder sitter du i sola i bare shorts eller bikini og nyter de varme solstrålene mot huden. 

Hvordan har du lyst til å føle deg i sommer? Har du lyst til å føle deg bra og ha mer energi og overskudd? Kanskje du kunne tenke deg å gå ned noen kilo før sommeren? 

Veldig mange har disse drømmene og tankene, men så blir det med det. Ingen konkrete mål og så blir det aldri noe av. Når sommeren da kommer, så sitter du kanskje med en litt dårlig følelse og angrer på at du ikke startet før. 

Start i dag!

Det som er så fint med å starte tidlig, det er at reisen blir mer behagelig og resultatene blir varige. Har du et ønske om å gå ned 10 kilo, er ikke målet å gå ned de 10 kiloene så fort som mulig. Målet er å ta én kilo om gangen og oppnå en varig vektreduksjon og nye vaner slik at du når din trivselsvekt en gang for alle. 

90 % lykkes med Roede-metoden

I januar 2019 startet jeg som kursleder for Roede. Jeg har jo hatt kjennskap til Roede tidligere, men har ikke selv deltatt på Roede-kurs før jeg ble kursleder. Når jeg fikk satt meg godt inn i Roede-metoden kjente jeg en glede og stolthet over å være kursleder. Roede-metoden er solid, trygg, realistisk og positiv. Vi har fokus på å støtte våre deltakere og medmennesker der de er i sin endringsprosess. Du kan lese mer om Roede-metoden her.

Onsdag 8. mai er det oppstart av et nytt kurs! 

Siden januar har jeg holdt kurs én dag i uka. Nå er det igjen klart for en ny kursoppstart, og du kan være med! Når du melder deg på kurs får du også: 

  • Gullmedlemsskap i Roede-klubben. 
  • Tilgang til alle funksjoner i den nye Roede-appen 
  • Kursbok tilpasset sesongen vi er i
  • ++

Ønsker du "Roede for 1" så send meg en e-post på trude.aalbu@roede.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *